App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee van de vijf duels in verrassende 4e klasse D al zaterdag

Twee van de vijf duels in verrassende 4e klasse D al zaterdag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De vierde klasse D van het zondagvoetbal zit dit seizoen boordevol verrassingen: promovendus SC Rijnland verloor de eerste twee duels maar is eind maart koploper, titelfavoriet GSV’38 verloor tien punten in de eerste vijf duels en is aan een succesvolle inhaalrace bezig, SV Loo leek een zekere degradant maar won vier van de laatste vijf duels en de verschillen tussen nacompetitietickets voor promotie en degradatie zijn in deze competitie minimaal.

Op zeventig procent van de competitie lijken SC Rijnland, Angerlo Vooruit en GSV’38 voor de titel te spelen. SC Rijnland is als periodekampioen minimaal zeker van de nacompetitie, maar op hekkensluiter SV Loil na hebben alle clubs nog kans op een plek in de nacompetitie voor promotie. Aan de andere kant kunnen bijna alle teams nog op de plaatsen 8, 9 en 10 eindigen wat nacompetitievoetbal betekent en dus mogelijk degradatie naar de vijfde klasse.

Twee van de vijf wedstrijden van dit weekend worden zaterdag al gespeeld:

16:30 Angerlo Vooruit- SC Doesburg
18:00 Sportclub Groessen- ’t Peeske

Op zondag volgen drie duels:

14:00 Sprinkhanen- vv Montferland
14:00 GSV’38- sv Loil
14:30 SV Loo- SV Kilder

Koploper SC Rijnland is vrij.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |