Home Arnhem Stroe verder zonder makkelijk scorende spits

Stroe verder zonder makkelijk scorende spits

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens de Barneveldse Krant maakt Stroe het seizoen af zonder Roy Groenevelt. De 26-jarige aanvaller was dit seizoen al achtmaal trefzeker voor de nummer vijf van de vierde klasse C.

Groenevelt speelde in de jeugd bij DVS’33 Ermelo op divisieniveau en was de afgelopen jaren een belangrijke speler in de roodzwarte formatie uit Stroe, De aanvaller is vanwege de start van een eigen bedrijf in zonnepanelen erg druk en is na de degradatie van Stroe naar de vierde klasse ook minder gemotiveerd. Omdat de inwoner van Kootwijkerbroek zelden op de training was, heeft Stroe ervoor gekozen om het seizoen af te maken zonder Groenevelt. Ondanks veel belangstelling van clubs in de regio weet Groenevelt nog niet wat zijn voetbaltoekomst gaat brengen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |