Home Achterhoek Sc Westervoort en DUNO missen international

Sc Westervoort en DUNO missen international

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: VV Duno

Trainers in het amateurvoetbal missen regelmatig spelers vanwege blessures en ziekte. Soms zijn er spelers geschorst of een weekendje weg. Maar de trainers van Sc Westervoort en DUNO missen dit weekend ook een speler vanwege interlandverplichtingen.

In de strijd om het kampioenschap van de derde klasse B kan Sportclub Westervoort zondagmiddag in Arnhem tegen subtopper SML geen beroep doen om Emanuel Richardson. De 21-jarige multifunctionele international van Saint-Martin speelt donderdagavond voor zijn land in de Concacaf Nations League tegen Saint Kitts en Nevis.

Bij eersteklasser DUNO kan de kersverse trainer Mohammed Mouhouti in derby van zaterdag tegen het sterke DTS Ede geen beroep doen op Benjamin Maria. De 21-jarige aanvaller speelt maandag voor Aruba in de Nations League tegen datzelfde Saint Kitts en Nevis. International Maria hoopt volgende week zaterdag weer terug te zijn in Doorwerth voor het duel tegen titelkandidaat LRC Leerdam.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |