App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws N.I.V.O-Sparta: 13 spelers blijven, 4 vertrekken en 1 aanwinst

N.I.V.O-Sparta: 13 spelers blijven, 4 vertrekken en 1 aanwinst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eersteklasser N.I.V.O.-Sparta heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Mo Nikbakht. De 28-jarige aanvaller was in het verleden al drie seizoenen actief op Sportpark De Watertoren en maakt in de zomer de overstap van tweedeklasser CHC naar N.I.V.O.-Sparta.

De club uit Zaltbommel ziet daarentegen vier spelers vertrekken, waaronder de doelmannen Mark van der Heijden (stopt) en Wessel Heijman (gaat in Italië studeren). Daarnaast vertrekken Dennis van Meurs (OJC Rosmalen) en Bart Goesten (Jan van Arckel).

Naast Mo Nikbakht spelen ook de volgende dertien spelers komend seizoen bij N.I.V.O. Sparta: Frenk Schaap, Merlijn Bax, Jordi Ruijsch, Yri Schalkx, Roan van der Zalm, Jesse Poel, Sky van Dongen, Luca Pelle, Ilias Zaimi, Bram Nijhoff, Iain Brands, Daan Schreuders en Tonni Maric.

Als de nummer tien van de zuidelijke eerste klasse D strijdt N.I.V.O.-Sparta dit seizoen tegen degradatie naar de tweede klasse. Zaterdag staat de belangrijke uitwedstrijd in Dordrecht tegen Oranje Wit op het programma.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |