App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvoerder TEC vertrekt na dit seizoen

Aanvoerder TEC vertrekt na dit seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Basil Camara is bezig aan zijn laatste maanden bij TEC. Volgens De Gelderlander heeft de aanvoerder van de Tweede divisieclub uit Tiel aangegeven na dit seizoen te willen vertrekken. De 30-jarige linksbenige centrale verdediger maakte drie jaar geleden de overstap naar TEC en hoopt volgend seizoen bij een club te spelen waar de randvoorwaarden perfect geregeld zijn en veel publiek komt kijken.

Camara speelde in de jeugdopleiding van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles en was verder onder meer actief bij WSV, WHC en DVS’33 Ermelo. Guido van Rijn en Bo van Essen vertrekken na dit seizoen ook bij de nummer vijftien van de Tweede divisie en spelen volgend seizoen bij Kozakken Boys.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |