Home Achterhoek Nieuwe keepers voor FC Trias en AZSV

Nieuwe keepers voor FC Trias en AZSV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Gelderlander maakt doelman Boet Ligtenberg in de zomer de overstap van AZSV naar FC Trias. Bij de derdeklasser uit Winterswijk wordt Ligtenberg de opvolger van Mathijs Stortelers. De 24-jarige doelman zou FC Trias aan het einde van het seizoen verruilen voor Silvolde. Nadat duidelijk werd dat Silvolde stopt met divisievoetbal maakt Stortelers de overgang naar AZSV.

Stortelers moet bij de Vierde divisieclub uit Aalten de concurrentiestrijd aan met Jasper te Kolste en Bonne Jansen. Boet Ligtenberg is dit seizoen de derde doelman van AZSV, waar Guus Vaags in de winterstop naar Australië vertrok, en hoopt volgend seizoen eerste doelman bij FC Trias te worden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |