App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zwart-Wit’63 neemt per direct afscheid van trainer

Zwart-Wit’63 neemt per direct afscheid van trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser Zwart-Wit’63 heeft per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Edwin van Nijen. De trainer was bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark Parkweg in Harderwijk en zou aan het einde van het seizoen sowieso vertrekken.

Zwart-Wit’63 haalde uit de vijf duels na de winterstop slechts twee punten en is inmiddels gezakt naar de zevende plaats in de derde klasse B. Afgelopen zaterdag werd het thuisduel tegen ESC met 1-5 verloren waardoor de nacompetitie voor degradatie naar de vierde klasse een serieuze optie is geworden.

Op de website van Zwart-Wit’63 geeft de club aan dat er na de resultaten van de afgelopen weken en een gesprek op maandagavond onvoldoende draagvlak voor een goede en succesvolle samenwerking in de rest van het lopende seizoen bestaat. Tot het einde van het seizoen wordt er voor een interim oplossing gekozen.

Bert van den Brink wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Zwart-Wit’63, hij is momenteel als trainer van het als vierde geklasseerde EFC’58 in dezelfde competitie actief.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |