App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV TKA en trainer per direct uit elkaar

VV TKA en trainer per direct uit elkaar

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Trainer Ali Aygun is volgens De Stentor per direct vertrokken als trainer van Voetbalvereniging TKA. Eerder was al bekend geworden dat Aygun aan het einde van het seizoen zou stoppen als trainer van de Apeldoornse vierdeklasser en volgend seizoen trainer is van de herintredende vijfdeklasser Gorssel.

Mehmet Tonca maakt het seizoen als trainer af bij de nummer tien van de vierde klasse F. Zondag speelde Turkse Kracht Apeldoorn op Sportpark Orderbos knap met 1-1 gelijk tegen VV Loenermark. Met nog vijf competitieduels op het programma lijkt het bereiken van de veilige zevende plek een onmogelijkheid en zal VV TKA dus in de nacompetitie moeten strijden voor handhaving in de vierde klasse.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |