Home Arnhem Verdediger van DUNO naar Derde divisie

Verdediger van DUNO naar Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Thijs van Amerongen maakt na dit seizoen de overstap van eersteklasser DUNO naar Derde divisieclub DOVO uit Veenendaal. De 23-jarige centrale verdediger doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap en kwam in 2021 via RKHVV naar Doorwerth. Vorig seizoen vertrok Van Amerongen voor een half jaar naar de Cypriotische eredivisie om in de zomer weer terug te keren bij DUNO.

De club uit Doorwerth maakt verder bekend dat de 20-jarige Jordy Kruissink komend seizoen terugkeert op Sportpark De Waaijenberg. De voormalige jeugdspeler van DUNO speelde de afgelopen seizoenen bij OVC’85 en CHRC en is na Giovanni Scharrenberg (Bennekom), Jarvin de Haan (Warnsveldse Boys) en Isaac Quaye (Achilles’29) de vierde versterking voor volgend seizoen.

Ook werd bekend dat Kane Keizer volgend seizoen bij DUNO blijft. Ondanks belangstelling van onder meer DTS Ede, MASV en OSS’20 kiest de aanvallende middenvelder voor een extra seizoen in Doorwerth.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |