App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee nieuwe aanvallers voor WNC

Twee nieuwe aanvallers voor WNC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

WNC heeft de eerste twee versterkingen voor volgend seizoen vastgelegd. De aanvallers Steven van de Vreede en Zain Moghal spelen in seizoen 23/24 in het geelzwart van de Vierde divisieclub uit Waardenburg.

Steven van de Vreede is een 30-jarige centrumspits die aan zijn tweede seizoen bij KFC Zwarte Leeuw in België bezig is en de afgelopen seizoen bij diverse clubs bij onze zuiderburen onder contract stond: KFC Meer, KFC Turnhout, VV Hoogstraten, KVV Vosselaar en KFC Lille.

De 27-jarige Zain Moghal is een snelle buitenspeler die dit seizoen bij tweedeklasser CHC Den Bosch speelt en in het verleden onder meer in de jeugd van FC Den Bosch en Brabant United voetbalde en verder uitkwam voor OJC Rosmalen, Blauw geel’38 en Achilles Veen.

Na een sterke start is WNC inmiddels gezakt naar de tiende plek in de Vierde divisie A.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |