App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel neemt per direct afscheid van aanvaller

VV Scherpenzeel neemt per direct afscheid van aanvaller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ilias Boudouni maakt geen onderdeel meer uit van de selectie van VV Scherpenzeel. De 24-jarige vleugelaanvaller werd afgelopen zomer overgenomen van IJsselmeervogels en speelde in het verleden onder meer voor OFC, de amateurs van Ajax en in de jeugd van Rio Ave, Almere City, FC Volendam, Zeeburgia, AFC’34 en Hollandia.

Bij de koploper van de eerste klasse D had Boudouni zware concurrentie van onder meer Lars ten Teije, Olivier Pillon, Soufiane Laghmouchi en Arwin van Soest. Bij de met 6-0 gewonnen thuiswedstrijd van VV Scherpenzeel tegen Sliedrecht van vorige week zaterdag kreeg de aanvaller een flinke aanvaring met hoofdtrainer Koen Janssen. Een paar dagen later werd besloten dat beide partijen per direct uit elkaar gaan.

Scherpenzeel won zaterdag zonder Boudouni met 0-2 van DUNO en lijkt op weg naar het kampioenschap en promotie naar de Vierde divisie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |