Home Laatste Nieuws Vijftal blijft bij csv Apeldoorn

Vijftal blijft bij csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vierde divisieclub csv Apeldoorn meldt op de eigen website dat vijf selectiespelers hun contract met de club hebben verlengd tot de zomer van 2024. Het betreft clubtopscorer Cem Köse, aanvaller Laurence van den Enk en de talenten Pook Descendre, Didier Martel en Sem Oerlemans.

csv Apeldoorn won zaterdag op Sportpark Orderbos met 2-0 van DHSC dankzij goals van Delano Grotenhuis en Cem Köse in het eerste half uur. Het was de eerste zege voor de ploeg van trainer jan Kromkamp sinds 26 november toen Berkum werd verslagen. Het als elfde geklasseerde csv Apeldoorn heeft een marge van vijf punten op nacompetitieplek dertien.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |