App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VoetbalGelderland gaat samenwerken met Trainingskamp.com

VoetbalGelderland gaat samenwerken met Trainingskamp.com

door Redactie
0 reacties Richard en Michel Feenstra met Trainingskamp.com directeur Roy Liebrand

VoetbalGelderland zal de komende jaren gaan samenwerken met Trainingskamp.com. Het bedrijf had afgelopen jaar 45 ploegen in het buitenland en timmert hard aan de weg. ”Afgelopen 10 jaar hebben wij met groot plezier samengewerkt met Trainingskampen.nl. De overeenkomst werd echter door hen opgezegd waarna er nog wel gesprekken plaatsvonden over een nieuwe samenwerking. Er werd echter geen overeenstemming meer bereikt”, stelt Richard Feenstra.

Nadat dit ter ore kwam bij Trainingskamp.com hebben zij contact met VoetbalGelderland.nl gelegd. Na enkele gesprekken werd de visie en de ambitie van Trainingskamp.com duidelijk. ”Zij hebben VoetbalGelderland een mooi voorstel gedaan en daaruit sprak veel waardering. Zij willen de komende jaren met een gezond beleid groeien, waarbij de kwaliteit van een trainingskamp prioriteit heeft.”

Ook Trainingskamp.com directeur Roy Liebrand is blij met de nieuwe samenwerking: “Vanwege onze groei waren wij op zoek naar versterking van ons team. Na een constructieve gesprekken bleek er een goede inhoudelijke en persoonlijk klik te zijn om deze samenwerking aan te gaan. Wij zien uit naar de partnership met VoetbalGelderland.”

Over Trainingskamp.com

Trainingkamp.com is onderdeel van Voetbalreizen BV (Voetbalreizen.com & Sportreizen.com) en is gespecialiseerd in de organisatie van trainingskampen in binnen- en buitenland. Al achttien jaar lang staat onze klant centraal tijdens sportreizen, trainingskampen en bezoekjes aan buitenlandse voetbalwedstrijden.

Met uiteenlopende achtergronden, sportvoorkeuren, favoriete voetbalclubs en competities kunnen onze medewerkers zich gemakkelijk verplaatsen in de wensen van de klant. Met de nodige ervaring in het organiseren en faciliteren van trainingskampen kunnen wij al jullie vragen beantwoorden.

Al onze medewerkers delen twee grote passies: sport en reizen. Of het nu voetbal, Formule 1, hockey of wielrennen is; sportnieuws wordt altijd gepassioneerd besproken op kantoor. Met de nodige knowhow op het gebied van sport en reizen vertellen wij jou graag wat meer over onze trainingskampen, voetbal- en sportreizen.

Een van de belangrijkste speerpunten van ons als organisatie is het persoonlijk contact met onze klant. Wij als (sport)reisbureau vinden dat wij het aan jullie verschuldigd zijn om jullie te voorzien van een beetje extra service. Je kiest voor ons, wij zullen dan ook zorgen dat alles van A tot Z is geregeld. Naast het verblijf regelen wij tijdens een trainingskamp ook de veldhuur, het eventuele vervoer, de lokale begeleiding, leuke excursies & activiteiten en ondersteunen wij bij eventuele calamiteiten. Hebben jullie aanvullende wensen? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij zijn in geval van nood zelfs 24/7 bereikbaar op ons noodnummer.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |