App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Gouden zaterdag voor VV Scherpenzeel

Gouden zaterdag voor VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel heeft een grote stap richting het kampioenschap van de eerste klasse D gezet. Zelf won de koploper de lastige uitwedstrijd in Doorwerth tegen Duno met 0-2 en de enige overgebleven concurrent LRC Leerdam verloor verrassend twee kostbare punten op bezoek bij VV Almkerk: 2-2.

Op het matig bespeelbare veld van Sportpark de Waaijenberg hielden beide ploegen elkaar het eerste uur redelijk in evenwicht en was Duno via Jardell Kruidbos en Benjamin Maria dichtbij de openingstreffer die aan de andere kant viel via spits Olivier Pillon. In de slotfase scoorde Lars ten Teije uit een counter de beslissende tweede treffer voor de titelfavoriet van trainer Koen Janssen.  Scherpenzeel heeft door de overwinning nu een voorsprong van vijf verliespunten op LRC Leerdam.

In de subtop wonnen DTS Ede en DZC’68 knap hun uitwedstrijden en lijken hard op naar een ticket voor de nacompetitie voor promotie naar de Vierde divisie. DTS Ede won in en tegen Sliedrecht met 0-5, DZC’68 won met 1-3 van Nivo Sparta.

Stand aan kop:
1. VV Scherpenzeel 17.44
2. LRC Leerdam 16.36
3. DZC’68 17.32
4. DTS Ede 16.30
5. Bennekom 17.25

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |