Home Achterhoek DUNO heeft nieuwe trainer gevonden

DUNO heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mohammed Mouhouti maakt het seizoen af als trainer van Duno. Bij de eersteklasser uit Doorwerth wordt de 51-jarige trainer uit Arnhem de opvolger van Martijn Bartels. Duno staat momenteel op de zevende plaats in de eerste klasse D en speelt zaterdag in Doorwerth tegen koploper VV Scherpenzeel. Zaterdag wordt de coaching bij Duno nog verzorgd door assistent-trainer Marc Bronkhorst en keeperstrainer Adrie Broxks.

Mohammed Mouhouti speelde in de jeugd als controlerende middenvelder bij Vitesse en Go Ahead Eagles en voetbalde bij De Graafschap en Heracles voordat hij zijn voetbalcarrière in Australië bij Perth Glory vervolgde. Als trainer was de Arnhemmer onder meer werkzaam bij Heracles, Babberich, Jonge Kracht, Veluwezoom en FC Jeugd. De trainer, die in het bezit is van UEFA-A, sluit zaterdag zijn periode bij derdeklasser DVSU in Utrecht af en begint maandag in Doorwerth.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl