Home Laatste Nieuws Beker: winst Juliana’31, verlies Beuningse Boys

Beker: winst Juliana’31, verlies Beuningse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Juliana’31 heeft zich donderdagavond geplaatst voor de kwartfinales van de oostelijke districtsbeker. In Malden was de Vierde divisieclub met 1-0 te sterk voor de fysieke derdeklasser MVV’29 uit het Overijsselse Harbrinkhoek. Owen Mbila werd de matchwinner, de van Alverna overgekomen aanvaller maakte twintig minuten voor tijd op fraaie wijze de enige goal uit een halve omhaal.

Tweedeklasser Beuningse Boys heeft de sterke bekercampagne geen vervolg kunnen geven. Op Sportpark De Ooigraaf in Beuningen was de sterke tweedeklasser Bon Boys uit Haaksbergen met 0-2 te sterk voor het team van de zieke trainer Tonny Pijnappels. Bart Schiks kreeg twee gele kaarten waardoor de nummer tien van de tweede klasse H het bekertreffen met tien man moest beëindigen.

De uitslagen:
Juliana’31– MVV’29 1-0
Beuningse Boys- Bon Boys 0-2
Batavia’90– Barbaros 2-0
AZSV– SC Bemmel 3-0
Voorwaarts T- Berkum 2-3
Sc Overwetering- Quick’20 0-1
SDC Putten- csv Apeldoorn 0-1
VIOD- Veensche Boys 1-3

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |