App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talent keert terug bij S.V.S.’65

Talent keert terug bij S.V.S.’65

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nick de Jong keert komend seizoen terug bij S.V.S.’65. Het 16-jarige talent verliet de club uit het Gelderse Spijk om in de hoog spelende jeugd van divisieclub SteDoCo te gaan spelen, maar De Jong keert nu terug op Sportcomplex S.V.S. ’65 en sluit aan bij de hoofdmacht.

Eerder werd al bekend dat de 35-jarige aanvaller Christiaan Perrier in de zomer overstapt van eersteklasser SVW naar de club van trainer Menno Beusekamp. S.V.S.’65 won zaterdag met 4-2 van Herovina en staat nu op de zevende positie in de zuidelijke vierde klasse E.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |