Home Laatste Nieuws Dylan Siroen zesde versterking Germania

Dylan Siroen zesde versterking Germania

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dylan Siroen speelt volgend seizoen bij Germania. De 21-jarige verdediger uit Gasselt maakt de overstap van v.v. Gassel en is al de zesde versterking voor de vierdeklasser uit Groesbeek. Siroen traint al een paar maanden met Germania mee maar is voor dit seizoen nog niet speelgerechtigd.

Germania maakte al eerder bekend dat de keepers Jorick Roelofs (Achilles’29) en Damian Schreurs (VV Heijen) en Jesse van Gerwen (Achilles’29), Wesley Kersten (Leones) en Bart Janssen (lager team) volgend seizoen de hoofdmacht op Sportpark Noord komen versterken.

Germania was zaterdag met 9-2 te sterk voor UHC en is momenteel de nummer drie van de vierde klasse E en promotiekandidaat.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |