App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Schefczyk gaat Voorwaarts Twello combineren met FC Utrecht

Schefczyk gaat Voorwaarts Twello combineren met FC Utrecht

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jurgen Schefczyk is volgend seizoen niet alleen trainer van eersteklasser Voorwaarts Twello. De ervaren trainer uit Apeldoorn is volgend seizoen ook assistent-trainer bij het vrouwenelftal van FC Utrecht. In het verleden was Schefczyk al hoofdtrainer bij de FC Utrecht dames. Volgend seizoen keert de club uit de Domstad terug in de Eredivisie Vrouwen.

Jurgen Schefczyk is dit seizoen trainer van Vierde divisieclub DETO en de 60-jarige trainer was in het verleden onder meer trainer van csv Apeldoorn, SC Vaassen, SDV Barneveld, VV Scherpenzeel, Achilles’29 (vrouwen), AGOVV, NSC Nijkerk, Bennekom en Hierden. Bij FC Utrecht wordt Schefczyk assistent-trainer van Linda Helbling.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |