App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Drietal SC Silvolde vertrekt naar VV Gendringen

Drietal SC Silvolde vertrekt naar VV Gendringen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Gelderlander vertrekken er na dit seizoen drie spelers van SC Silvolde naar VV Gendringen: Gijs Hakvoort, Wouter Ebbers en Mats Hegman. Donderdagavond werd duidelijk dat SC Silvolde na dit seizoen stopt met prestatievoetbal omdat er teveel spelers van de toch al smalle selectie vertrekken.

VV Gendringen staat momenteel op de tiende positie in de derde klasse B met negentien punten uit zestien duels. Om de zware nacompetitie te ontlopen moet de ploeg van trainer Wim Pol bij de eerste acht eindigen. Met wedstrijden tegen VDZ, DVV, VIOD en Sc Westervoort heeft de club uit Gendringen een zwaar competitieprogramma voor de boeg, ook moet de gestaakte wedstrijd tegen VV Doetinchem nog ingehaald worden,.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |