App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Beker: AZSV via Sportclub Bemmel naar kwartfinale

Beker: AZSV via Sportclub Bemmel naar kwartfinale

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AZSV heeft zich woensdagavond dankzij een 3-0 overwinning op eersteklasser Sportclub Bemmel relatief eenvoudig geplaatst voor de kwartfinale van de oostelijke districtsbeker. De Vierde divisieclub uit Aalten treft in de kwartfinale competitiegenoot Berkum in Aalten.

Op Sportpark Villekamp stond AZSV halverwege op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Nick van Breugel. In de tweede helft liep de ploeg van de vertrekkende trainer Dave de Jong uit naar de 3-0 eindstand door een goal uit een vrije trap van middenvelder Siep Rompelaar en een treffer van aanvaller Rick van der Eerden.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |