App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AVV Columbia legt vijf selectiespelers vast

AVV Columbia legt vijf selectiespelers vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AVV Columbia heeft voor volgend seizoen vijf selectiespelers vastgelegd. Saied Smakolli, Edilson Coelho en Keanu Ruspana hebben aangegeven ook volgend seizoen in Apeldoorn te voetballen. Daarnaast maken Jesse Veldhoen en Rik van Veldhuizen komend seizoen de stap van het tweede team naar de hoofdmacht op Sportpark De Winkewijert.

Eerder deze maand werd bekend dat volgend seizoen bij AVV Columbia Marco Onderberg als trainer en assistent-trainer Danny Koorevaar voor de groep staan. Dankzij de 2-1 zege op Leones van afgelopen zondag is Columbia gestegen van de dertiende naar de elfde positie in de eerste klasse D en is handhaving via de nacompetitie nog steeds een realistisch scenario.

In de eerste klasse D degraderen de nummers 12 en 13 rechtstreeks en spelen de nummers 10 en 11 nacompetitie.

Stand onderin:

9. Leones 16.17
10. Woezik 16.17
11. Columbia 16.8
12. Berghem Sport 15.7
13. SDO 16.7

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |