App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talent van SDC Putten naar VVOP

Talent van SDC Putten naar VVOP

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Pieter Haarman maakt na afloop van dit seizoen de overstap van SDC Putten naar VVOP. De talentvolle Haarman is aanvoerder van het onder 23 team in Putten en kwam sporadisch uit voor de hoofdmacht van eersteklasser SDC Putten. Haarman is inzetbaar als centrale verdediger en rechtsback.

Eerder maakte VVOP al de komst van doelman Jarno van der Mooren (IJsselmeervogels) bekend. Met een voorsprong van elf punten op nummer twee EFC’58 lijkt het een kwestie van tijd voordat de ploeg van trainer Ricardo van de Pol als kampioen van de derde klasse B naar de tweede klasse promoveert.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |