App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Longa’30 naar halve finale Achterhoek Cup

Longa’30 naar halve finale Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Longa’30 staat in de halve finale van de Achterhoek Cup. De Vierde divisieclub uit Lichtenvoorde was dinsdagavond met 0-3 te sterk voor het onder 23 elftal van Sportclub Lochem.

Op Sportpark De Elze in Lochem gingen de bezoekers met een 0-1 voorsprong rusten dankzij een goal van Jelme Stevens in de veertigste minuut. Twintig minuten voor tijd scoorde Dayani Timmerhuis het tweede doelpunt voor Longa’30 waarna Bjarne te Brake in de slotfase de eindstand op 0-3 bracht.

In de halve finale speelt Longa’30 in Doetinchem een uitwedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen DZC’68 onder 23 en de hoofdmacht van DZC’68. Deze wedstrijd wordt, net als de andere kwartfinales (SDOUC onder 23- Grol en AZSV- VIOD) op dinsdag 21 maart gespeeld.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |