App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jonker schiet csv Apeldoorn naar kwartfinale

Jonker schiet csv Apeldoorn naar kwartfinale

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij de winnende goal van Jeremy Jonker in de blessuretijd heeft csv Apeldoorn zich ten koste van SDC Putten geplaatst voor de kwartfinale van de oostelijke districtsbeker: 0-1.

Op Sportpark Putter Eng werd dinsdagavond een bijzonder spannende bekerwedstrijd gespeeld tussen de sterke eersteklasser SDC Putten en de in een lastige periode verkerende Vierde divisieclub csv Apeldoorn. Mede dankzij uitstekend keeperswerk van doelman Bart de Graaf van de thuisclub en keeper Dean Bredewolt leek het bekertreffen na negentig minuten in een doelpuntloos gelijkspel en een penaltyserie te eindigen. Door de winnende treffer van verdediger Jeremy Jonker is csv Apeldoorn kwartfinalist en dichtbij een ticket voor de voorronde van de landelijke KNVB Beker.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |