App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Beker: Veensche Boys verslaat VIOD (update)

Beker: Veensche Boys verslaat VIOD (update)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het bekersprookje van VIOD is afgelopen. Op Sportpark Dichteren was Veensche Boys met 1-3 te sterk voor de derdeklasser uit Doetinchem. De tweedeklasser uit Nijkerkerveen heeft zich door de zege geplaatst voor de laatste acht van de oostelijke districtsbeker. Bij winst in de volgende ronde doet Veensche Boys mee aan de voorronde van de landelijke KNVB beker.

VIOD was in eerdere bekerrondes onder meer te sterk voor Terschuurse Boys, VDZ en eersteklasser DTS Ede. Bij Veensche Boys waren de personele problemen dusdanig dat assistent-trainer Stefan Fredriksen en reservedoelman Wessel Bosman de tweede helft als invallers fungeerden.

0-1 Arslan Gumus
1-1 Damian Weber
1-2 Arslan Gumus
1-3 Tom van Donselaar

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |