App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel verrast met vier aanwinsten

VV Scherpenzeel verrast met vier aanwinsten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De 28-jarige aanvaller Bryan Burgerhout (Sparta Nijkerk), de 33-jarige middenvelder Danny de Leeuw (GVVV), de 25-jarige aanvallende middenvelder Tristan Wallet (Roda’46) en de 29-jarige vleugelaanvaller Pernelly Biya (Sparta Nijkerk) spelen volgend seizoen bij VV Scherpenzeel.

VV Scherpenzeel is op dit moment koploper van de zuidelijke eerste klasse D en heeft met deze kwaliteitsimpuls volgend seizoen een selectie op divisieniveau. Wel neemt de club afscheid van tweede doelman Coen Uyterwaal (Otterlo), Arwin van Soest (SteDoCo) en Soufiane Laghmouchi (Sportlust’46). Bovendien gaan Jouke van Elst en Stef van Trommelen in een lager elftal spelen.

Met dertien spelers werd het contract voor volgend seizoen verlengd: doelman Stef Brummel, Barry Beijer, Guido den Daas, Mourad Marbouh, Bjorn Cuperus, Mart Janssen, Corne Davelaar, Eef van Riel, Mark de Graaf, Timo Jochemsen, Olivier Pillon, Lars ten Teije en Stijn Willigenburg.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |