App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DZC’68 lost vertrek trainer Van der Veen intern op

DZC’68 lost vertrek trainer Van der Veen intern op

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jos van der Veen vertrekt per direct als trainer van DZC’68 en gaat bij Derde divisieclub Excelsior’31 aan de slag. Volgens De Gelderlander lost de Doetinchemse eersteklasser de vervanging voor de rest van het seizoen intern op. Assistent-trainer Bas van Londen en technisch manager Ralf Timmer maken het seizoen af bij de nummer drie van de eerste klasse D. Timmer is in het bezit van de vereiste trainerspapieren.

De 33-jarige Van der Veen is bezig aan zijn vierde seizoen op Sportpark Zuid en verlengde in december zijn contract tot de zomer van 2024. DZC’68 is echter bereid om mee te werken aan het vertrek van de ambitieuze trainer en gaat op zoek naar een vervanger voor volgend seizoen. Vorig jaar haalde DZC’68 de nacompetitie en ook dit seizoen lijkt de blauwgele formatie uit Doetinchem hard op weg naar de extra wedstrijden voor promotie naar de Vierde divisie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |