App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Debuut Kadir Elarslan bij winnend MASV

Debuut Kadir Elarslan bij winnend MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

MASV heeft de topper in de eerste klasse D tegen Sportclub Bemmel met 2-3 gewonnen. Bij de Arnhemse koploper maakte Kadir Elarslan zijn debuut. De 19-jarige aanvaller uit Dieren begon het seizoen bij Duno maar maakte in de winterstop vanwege gewijzigde werkomstandigheden de overstap naar zondagclub MASV.

Elarslan is een technisch vaardige aanvaller die vorig seizoen in de belangstelling stond van onder meer FC Twente en FC Emmen, maar na een seizoen in de derde klasse bij SC Vaassen in de zomer de overstap naar Duno maakte. Bij de eersteklasser uit Doorwerth kwam Elarslan tot één basisplaats en enkele invalbeurten. Tegen SC Bemmel bracht trainer Dennis van Beukering aanwinst Kadir Elarslan in de tweede helft in als vervanger van aanvaller Andy Visser.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |