App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4D: WZC Wapenveld periodekampioen

4D: WZC Wapenveld periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De enorme opmars van WZC Wapenveld in de vierde klasse D heeft de tweede periodetitel opgeleverd. De club uit Wapenveld was op Sportpark De Noord in Veessen met 0-2 te sterk voor VEVO. Tegen VEVO waren Bram Roskam en Mike Burgmeijer trefzeker voor WZC Wapenveld. Eerder dit seizoen won VEVO nog met 0-5 in Wapenveld.

WZC veroverde in de zeven duels van de tweede periode liefst 19 punten, terwijl uit de eerste acht wedstrijden maar zeven punten werden gehaald. De opmars van de periodekampioen uit Wapenveld levert de club inmiddels met de zesde positie ook een plek op die handhaving in de vierde klasse en toegang tot de nacompetitie voor promotie geeft.

’t Harde is de nieuwe koploper van de vierde klasse D door de topper tegen BAS met 1-3 te winnen. De rest van de wedstrijden werden afgelast.

Stand aan kop:
1. ’t Harde 15.32
2. Apeldoornse Boys 13.30
3. VEVO 14.29
4. BAS 15.28
5. SEH 14.27
6. WZC Wapenveld 15.26
7. Hulshorst 14.24

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |