App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3B: Sc Westervoort overtuigend periodekampioen

3B: Sc Westervoort overtuigend periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Westervoort heeft dankzij de 5-0 overwinning op Concordia Wehl de tweede periodetitel in de derde klasse B veroverd. Ter verhoging van de feestvreugde kreeg de ploeg van trainer Wim Bleijenberg bovendien goed nieuws van de andere voetbalvelden: medekoploper VDZ verloor met 1-0 van FC Bergh en titelkandidaat VIOD verloor bij hekkensluiter Pax twee kostbare punten: 1-1.

Kenmerkend voor de kracht van de Westervoortse sportclub is dat de ploeg heel veel scorend vermogen heeft. In de feestwedstrijd op Sportpark Naederhuyse waren er wederom vijf verschillende doelpuntenmakers te noteren: Manu Richardson, Gerard Smink, Christian van Grieken en Ugur Cakir voor rust en invaller Brian Baaijens na rust. Bovendien werd doelman Ronnie Sessink voor de derde achtereenvolgende wedstrijd niet gepasseerd. Sc Westervoort heeft nu voor de eerste keer in de clubhistorie kans op promotie naar de tweede klasse.

Stand aan kop:
1. Sc Westervoort 17.35
2. VVO 17.34
3. VDZ 17.32
4. VIOD 17.32
5. SML 17.28
6. FC Dinxperlo 17.27

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |