App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Twaalf gele en twee rode kaarten voor Bennekom

Twaalf gele en twee rode kaarten voor Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bennekom heeft na een turbulente wedstrijd met 6-4 verloren van LRC Leerdam. Nog opvallender dan de uitslag was het aantal kaarten voor de ploeg uit Bennekom: twaalf gele kaarten en twee rode kaarten. Titelkandidaat LRC Leerdam kreeg maar 1 gele kaart van scheidsrechter Hilgersom.

Fabian Beukhof en teammanager Sander van der Burg van Bennekom kregen allebei twee gele kaarten en dus een rode kaart. Vier van de twaalf gele kaarten voor Bennekom waren voor leden van de technische staf, acht gele kaarten voor spelers.

Nadat Bennekom op een 1-0 achterstand kwam, scoorde Maurice Kuppens na een half uur de gelijkmaker. LRC ging met een 3-1 voorsprong rusten en liep in de tweede helft via een strafschop uit naar 4-1. In de laatste tien minuten werd nog vijfmaal gescoord, voor Bennekom waren Mike Jansen en de invallers Niels Koenderink en Viggo Koeleman trefzeker: 6-4.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |