App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 2C: Net geen periodetitel voor VV Lunteren

2C: Net geen periodetitel voor VV Lunteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ondanks een knappe 4-1 overwinning op ASC Nieuwland heeft VV Lunteren naast de tweede periodetitel van de westelijke tweede klasse C gegrepen. Lunteren verzamelede net als De Merino’s 22 punten in negen wedstrijden, maar de ploeg uit Veenendaal heeft een beter doelsaldo.

Als de nummer twee van de competitie heeft Lunteren wel een goede uitgangspositie op het behalen van de nacompetitie. Tegen ASC Nieuwland kwam de overwinning nooit in gevaar, Ivar Boekholt was tweemaal trefzeker, Xavie Tromp en invaller Thom Rijnders waren de overige doelpuntenmakers.

De Merino’s was met 1-0 te sterk voor Valleivogels waardoor de Veenendaalse subtopper als periodekampioen verzekerd is van de nacompetitie. In de top van de ranglijst deed Veensche Boys goede zaken door hekkensluiter Otterlo met 8-0 te verslaan.

Stand aan de kop:
1. Woudenberg 17.47
2. Lunteren 17.37
3. Veensche Boys 17.32
4. Valleivogels 17.32
5. De Merino’s 17.29
6. VRC 16.25
7. VV Dieren 16.25

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |