Home Arnhem Doelman stapt over van Kesteren naar ONA’53

Doelman stapt over van Kesteren naar ONA’53

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kostas Oroilidis keept volgend seizoen bij derdeklasser ONA’53. De Griekse doelman is dit seizoen de eerste keeper van vierdeklasser Kesteren en was in het verleden actief bij GVC en CHRC. Bij het ambitieuze ONA’53 moet de 27-jarige Oroilidis als vervanger van Thomas Vlastuin (Harskamp) de concurrentiestrijd aan met Tom Reugebrink. Eerder werd al bekend dat middenvelder Rafael Boer (VVA Achterberg) en aanvaller Niek van Ginkel (Lunteren) komende zomer de overstap naar de Wageningse derdeklasser maken.

De sympathieke Oroilidis is blij met zijn keuze: “De technische commissie van ONA’53 heeft contact met mij opgenomen en hun duidelijke verhaal, enthousiasme en doelstellingen passen perfect bij mijn ambities. Ik heb jaren in Wageningen gewoond en ken de kwaliteit en filosofie van de club. Hoewel ik het naar zin heb bij Kesteren en ik er, ondanks blessures in de voorbereiding aan mijn neus en knie, het grootste deel van de wedstrijden heb gespeeld, is de overgang naar ONA’53 een mooie stap vooruit. Daarnaast is het voor mij door een verhuizing naar Ede aantrekkelijker om in Wageningen te gaan voetballen.

Ik ben me ervan bewust dat ONA’53 met Tom Reugebrink al een goede keeper heeft, maar ik weet zeker dat een goede concurrentiestrijd voor ons en het team alleen maar positief is. De overstap naar een derdeklasser mag voor mij geen probleem zijn, aangezien ik in het verleden al bij clubs heb gespeeld die meededen om het kampioenschap van de vierde klasse. De beslissing om naar ONA’53 te gaan, is een bewuste keuze en ik zal er alles aan doen om er een succes van te maken. Uiteraard ga ik de komende maanden met 100% inzet mijn periode bij Kesteren zo goed mogelijk afsluiten!”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl