Home Laatste Nieuws SDV Barneveld haalt spits van VVOG

SDV Barneveld haalt spits van VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met de komst van spits Lammert Roossien heeft SDV Barneveld de selectie voor volgend seizoen compleet. De 21-jarige aanvaller maakt de overstap van VVOG naar de Vierde divisieclub uit Barneveld. SDVB neemt afscheid van verdedigers Kevin Eskens en Thom Houweling die naar derdeklasser Renswoude vertrekken.

SDV Barneveld zocht nadat bekend werd dat Rob Knul ging stoppen een nieuwe centrumspits. Roossien speelde in de jeugd van KCVO en csv Apeldoorn waarna hij op 16-jarige leeftijd door FC Twente werd gescout. Omdat een doorbraak in Enschede uitbleef, maakte de spits vorig jaar de overstap naar VVOG. Bij de Derde divisionist uit Harderwijk beleeft Roossien een teleurstellend seizoen waardoor zijn verblijf op Sportpark De Strokel beperkt blijft tot een seizoen.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |