Home Achterhoek ’t Peeske heeft opvolger Frank Burgers gevonden

’t Peeske heeft opvolger Frank Burgers gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wim Pol is volgend seizoen de nieuwe trainer van RKSV ’t Peeske meldt De Gelderlander. Bij de vierdeklasser uit Beek wordt Pol de opvolger van Frank Burgers die Sportpark De Kolkstede na drie jaar verlaat en volgend seizoen trainer wordt van competitiegenoot SC Rijnland.

Pol is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van derdeklasser VV Gendringen en was hiervoor trainer van het tweede team in Gendringen en verder onder meer hoofdtrainer van Sc Westervoort, AVW’66, SV Loo, RVW en MvR. In december werd bekend dat Pol zou vertrekken op Sportpark De IJsselweide omdat hij een andere beleving van het voetbal heeft dan een deel van de selectie.

Als nummer zes van de vierde klasse D kan ’t Peeske zowel nog promoveren als degraderen. Zaterdag gaat ’t Peeske op bezoek bij Angerlo Vooruit.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl