Home Arnhem 4B: Titelstrijd weer helemaal open na zege Excelsior Zetten

4B: Titelstrijd weer helemaal open na zege Excelsior Zetten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dankzij een 0-1 overwinning van Excelsior Zetten op DFS Opheusden is de spanning in de vierde klasse B weer helemaal terug. Op Sportpark ’t Heerenland in Opheusden kwamen de bezoekers uit Zetten al snel op voorsprong en ondanks de nodige kansen in de tweede helft voor DFS bleek dit uiteindelijk de enige treffer van de spannende topper. Door de eerste competitienederlaag van DFS, dat het zonder topscorer Joost van Dam moest doen, is Excelsior de nieuwe lijstaanvoerder.

Ook De Paasberg en FC Lienden deden goede zaken in de strijd om het kampioenschap. De Paasberg won in Arnhem met 3-1 van SDOO, Lienden won door een hattrick van Ruben van Trigt met 0-3 van Uchta. In de strijd om de belangrijke zesde positie leed Arnhemse Boys drie kostbare punten liggen, Kesteren won in Arnhem met 0-1. Dodewaard versloeg hekkensluiter SVHA met 3-1 en is nummer zes SDOO nu tot 1 punt genaderd.

Stand aan kop:
1. Excelsior Z 13.28
2. DFS 12.27
3. De Paasberg 12.26
4. Lienden 13.25
5. Kesteren 12.21

Stand voor plek 6:
6. SDOO 13.17
7. Dodewaard 13.16
8. Arnhemse Boys 12.13
9. Zuid Arnhem 12.10

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl