App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Degradatiestrijd 3E: Winst voor Eerbeekse Boys en Eefde

Degradatiestrijd 3E: Winst voor Eerbeekse Boys en Eefde

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de strijd tegen degradatie naar de vierde klasse hebben Eerbeekse Boys en Sportclub Eefde belangrijke overwinningen geboekt.

Eerbeekse Boys is aan een geweldige opmars bezig, de ploeg van trainer Frank van Binsbergen versloeg Oene met 1-0 dankzij een doelpunt na een kwartier van Melvin Jansen. De verdiende overwinning was de derde driepunter voor Eerbeekse Boys op rij, dit terwijl de eerste twaalf duels geen enkele zege had opgeleverd.

DVOV beleefde tegen Sportclub Eefde een zwarte dag, niet alleen verloor de club uit Velp voor de achtste keer in negen wedstrijden waardoor de club van trainer Grauwde hekkensluiter blijft, ook verloor het Melly Husband met een zware blessure en Dylan van Kuilenberg met een rode kaart. Eefde won met 1-2 dankzij treffers van Jorn Braakhekke voor rust en Julian Wolf na rust.

Stand aan de onderkant (9-11 nacompetitie, 12+13 degradatie):
9. ZZC’20 15.18
10. Oeken 15.17
11. Eerbeekse Boys 15.12
12. Spcl. Eefde 16.11
13. DVOV 15.7

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |