Home Achterhoek AVW’66 heeft nieuwe trainer gevonden

AVW’66 heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: AVW'66

Marcel Muhlack is komend seizoen de nieuwe trainer van AVW’66. Bij de derdeklasser uit Westervoort wordt de 48-jarige Muhlack de opvolger van Jan Oosterhuis, die na een seizoen AVW’66 verlaat en volgend seizoen werkzaam is bij OSC.

Muhlack voetbalde onder meer bij Go Ahead Eagles, DOVO en FC Lienden en is bezig aan zijn derde seizoen als trainer van FC Lienden. Deze week werd bekend dat Muhlack de vierdeklasser uit Lienden ondanks een prettige samenwerking gaat verlaten omdat hij een UEFA A trainerscursus gaat volgen en daar minimaal een derdeklasser voor moet trainen.

AVW’66 verloor zaterdag na een spectaculair duel met 3-4 van koploper FC Zutphen en is momenteel de nummer vier van de derde klasse E.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl