Home Achterhoek Derde speler maakt overstap van Terborg naar Pax

Derde speler maakt overstap van Terborg naar Pax

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de strijd tegen degradatie naar de vierde klasse kan Pax per direct beschikken over Yasin Celik. De Gelderlander meldt dat Celik vanwege gewijzigde werkomstandigheden met onmiddellijke ingang de overstap van zaterdag vierdeklasser vv Terborg naar zondag derdeklasser Pax maakt.

Eerder maakten spits Stijn Alkema en middenvelder Marijn van Haarlem al dezelfde overstap van Terborg naar Pax. Vincent Selhorst is zowel bij Terborg als bij Pax hoofdtrainer.

Met slechts zeven punten uit vijftien wedstrijden is Pax degradatiekandidaat nummer één in de sterke derde klasse B. Zondag staat voor Pax in Duiven de cruciale wedstrijd tegen DVV op het programma, met Yasin Celik.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl