Home Laatste Nieuws VV Hierden haalt aanvaller van FC Horst

VV Hierden haalt aanvaller van FC Horst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Paul van Prehn maakt in de zomer de overstap van tweedeklasser FC Horst naar competitiegenoot VV Hierden. De 28-jarige aanvaller kwam in 2017 van EFC’58 naar FC Horst en zal dus nu na zes seizoenen van Sportpark De Adelaar vertrekken.

Van Prehn is een creatieve aanvaller die op meerdere posities inzetbaar is en dit seizoen al zesmaal trefzeker was. Hierden staat momenteel tweede en is in de race voor promotie naar de eerste klasse. Onlangs werd al bekend dat trainer Bert van Hunenstijn volgend seizoen in ieder geval de beschikking heeft over zestien spelers van de huidige selectie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl