Home Arnhem Finn Kluiver van SDVB naar Derde divisie

Finn Kluiver van SDVB naar Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Finn Kluiver vertrekt na dit seizoen bij SDV Barneveld. De 21-jarige linksback maakt in de zomer de overstap naar USV Hercules, een ambitieuze Derde divisieclub uit Utrecht.

Kluiver speelde in de jeugd van Hierden, FC Twente en Vitesse om via VVOG bij DVS’33 uit te komen. Omdat een definitieve doorbraak in Ermelo uitbleef, verkaste de linkervleugelverdediger op de laatste dag van de transfermarkt afgelopen zomer naar SDV Barneveld.

De Vierde divisionist uit Barneveld had personele problemen in de verdediging en Kluiver kwam inmiddels al tot zeventien optredens in de Vierde divisie B. SDV Barneveld staat ondanks een knappe serie van vijf punten uit de laatste drie duels op de vijftiende positie in de onderste regionen.

Op de website van USV Hercules geeft trainer René van der Kooij een reactie over de komst van zijn nieuwe linksback: “Finn is een prima linkervleugel verdediger, jong, leergierig en bovendien met een BVO achtergrond waarvan wij verwachten dat hij zich verder zal door ontwikkelen”. 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl