Home Arnhem Scherpenzeel bekert verder na doelpuntrijk duel

Scherpenzeel bekert verder na doelpuntrijk duel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de strijd om de westelijke districtsbeker heeft VV Scherpenzeel weer een andere eersteklasser verslagen. Na een aantrekkelijke en doelpuntrijke wedstrijd op Sportpark De Bree-Oost was de club van trainer Koen Janssen met 4-3 te sterk voor HSV De Zuidvogels.

Scherpenzeel ging met een 3-2 voorsprong rusten. Na de openingstreffer van Barry Beijer werd het direct gelijk. Via een doelpunt van Soufiane Laghmouchi en een eigen goal liep Scherpenzeel uit naar 3-1, waarna de bezoekers vlak voor rust de aansluitingstreffer scoorden. Na rust maakte Arwin van Soest de 4-2 en werd een doelpunt van invaller Olivier Pilon afgekeurd. Dankzij de 4-3 kwamen De Zuidvogels uit Huizen nog terug in de wedstrijd en kreeg de bekerkraker een spannende slotfase.

Dankzij de overwinning heeft Scherpenzeel zich geplaatst voor de achtste finales van de districtsbeker en komt een ticket voor de voorronde van de landelijke KNVB Beker steeds dichterbij.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl