Home Laatste Nieuws Juliana’31 dichtbij periodetitel

Juliana’31 dichtbij periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een moeizame competitiestart is Juliana’31 bezig aan een enorme opmars in de Vierde divisie B. De club uit Malden is inmiddels gestegen naar de vijfde plaats en kan zondag zelfs de tweede periodetitel veroveren. De ploeg van trainer Ton Kosterman won de laatste vijf competitieduels en versloeg daarbij sterke tegenstanders als AWC (4-1), Longa’30 (0-1), Orion (0-6) en Nuenen (2-0).

Of Juliana’31 de tweede periodetitel zondag al veroverd, is uiteraard in eerste instantie afhankelijk van het resultaat van de eigen wedstrijd in en tegen Halsteren. Middenmoter Halsteren is zelf ook nog kandidaat voor de tweede periodetitel, maar zal dan van de club uit Malden moeten winnen.  Bij winst van Juliana’31 is puntenverlies van Kampong noodzakelijk voor een periodefeest, Kampong speelt thuis in Utrecht tegen Longa’30. Anders valt op 18 of 19 maart de beslissing wanneer Juliana’31 zelf vrij is en de concurrenten Kampong en Halsteren inhaalwedstrijden spelen.

Periodestand (over 10 wedstrijden):
1. Juliana’31 9.21 (27-12)
2. Kampong 8.18 (19-7)
3. Halsteren 8.17 (17-5)

Programma 26 februari:
Halsteren- Juliana’31
Kampong- Longa’30

18 maart: Halsteren- Moerse Boys
19 maart: Kampong- Hoogland

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl