App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Reijnen verlengt bij koploper Victoria’25

Reijnen verlengt bij koploper Victoria’25

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gert-Jan Reijnen is ook volgend seizoen trainer van Victoria’25 meldt De Gelderlander. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen bij de vijfdeklasser uit Afferden en de samenwerking bevalt beide partijen uitstekend.

Victoria’25 won eerder dit seizoen de eerste periodetitel van de vijfde klasse D. De bewoners van Sportpark De Ringelenberg zijn bovendien koploper en hebben een voorsprong van vijf punten op eerste achtervolger SCP. Wel verloor Victoria’25 zondag voor de eerste keer dit seizoen, het als derde geklasseerde Batavia was in Batenburg met 4-1 te sterk voor het team van Reijnen.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |