App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Koploper VIOD dichtbij periodetitel na winst op HC’03

Koploper VIOD dichtbij periodetitel na winst op HC’03

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 1-4 overwinning op HC’03 is VV VIOD Doetinchem de nieuwe koploper in de derde klasse B. De club uit Doetinchem heeft een voorsprong van twee punten op Sc Westervoort en VDZ, VVO volgt op drie punten. Volgende week zondag staat met VIOD- Sc Westervoort niet alleen een absolute topper op het programma, maar staat ook de tweede periodetitel op het spel.

Het jeugdige team van trainer Rudy Vonk ging op Sportpark ’ t Doornslag in Drempt met een 0-1 voorsprong rusten na weer een doelpunt van Bohdy van Hal. In de tweede helft was Lucas Gerrits verantwoordelijk voor de tweede treffer, waarna Pim Mullenbeek wat terug deed voor de thuisclub die op de twaalfde positie in de onderste regionen staat en tegen degradatie strijdt. Via nogmaals Gerrits en Wessel Rensen liep de nieuwe koploper uit naar de 1-4 eindstand.

Stand tweede periodetitel (9 duels):
1. VIOD 7.18 (13-4)
2. Sc Westervoort 7.17 (24-10)
3. SML 7.15 (17-7)

Resterend programma:
VIOD- SC Westervoort
VDZ- SML

Pax- VIOD
Sc Westervoort- Concordia Wehl
SML- DVV

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |