App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bart Ebbers verlaat De Treffers voor Derde divisie

Bart Ebbers verlaat De Treffers voor Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bart Ebbers verlaat De Treffers al na één seizoen. De 21-jarige rechtspoot maakt de overstap naar Derde divisionist OSS’20 van trainer Roy de Haan. Ebbers is zowel inzetbaar als rechtsback als op het middenveld en kwam dit seizoen bij De Treffers tot vier optredens in de Tweede divisie.

Ebbers speelde dertien jaar in de jeugdopleiding bij N.E.C. Omdat een doorbraak in Nijmegen uitbleef, maakte hij vorige zomer de overstap naar De Treffers. Begin februari speelde Ebbers als invaller nog dertig minuten in Tiel bij de met 1-2 gewonnen competitiewedstrijd van De Treffers tegen TEC.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |