App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sterkhouder OVC’85 derde aanwinst MASV

Sterkhouder OVC’85 derde aanwinst MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Nick Bijlsma maakt in de zomer de overstap van tweedeklasser OVC’85 naar eersteklasser MASV. Bijlsma is na Justin Paal (Duno) en Tijn Gerritsen (VV Dieren) de derde versterking voor de Arnhemse club van trainer Dennis van Beukering.

Bijlsma is een fysiek sterke speler met veel duelkracht en een geweldige trap die zowel in de verdediging als in de aanval kan spelen. Bijlsma maakte in 2017 de overstap van Duno naar OVC’85 en was in Oosterbeek een belangrijke factor in de opmars van de vierde naar de tweede klasse. Dit seizoen strijdt OVC’85 tegen degradatie in de westelijke tweede klasse C.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |