App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SC Bemmel, Beuningse Boys en AZSV naderen voorronde KNVB Beker

SC Bemmel, Beuningse Boys en AZSV naderen voorronde KNVB Beker

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SC Bemmel, Beuningse Boys en AZSV hebben zich geplaatst voor de achtste finales van de oostelijke districtsbeker. Tweedeklasser Beuningse Boys won donderdagavond verrassend makkelijk met 4-0 van de sterke eersteklasser WSV. Twan Arnts scoorde tweemaal, Glenn Muller en Bart Schiks waren eenmaal trefzeker voor de cupfighters van trainer Tonny Pijnappels.

Divisieclub AZSV had strafschoppen nodig om in Nijmegen van derdeklasser Brakkenstein te winnen, nadat het na negentig minuten 1-1 stond. Voor de thuisploeg scoorde Gijs Walthaus de gelijkmaker, Joost Rasing had de bezoekers uit Aalten op voorsprong gezet. Bij AZSV werden er twee strafschoppen gemist, bij Brakkenstein zelfs drie.

Vierdedivisionist AWC verloor in Wijchen met 2-3 van eersteklasser SC Bemmel van trainer Rob Bouwman.

Uitslager beker:

AWC- Sc Bemmel 2-3
Brakkenstein- AZSV 1-1 (AZSV w.n.s)
RKZVC- Juliana’31 0-3
Beuningse Boys– WSV 4-0
SC Overwetering– Heino 2-1

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |