App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Beker: Juliana’31 schakelt RKZVC uit

Beker: Juliana’31 schakelt RKZVC uit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Juliana’31 heeft de opmars na de winterstop ook in de districtsbeker een passend vervolg gegeven. Op Sportpark De Greune Weide in Zieuwent was Juliana’31 met 0-3 te sterk voor competitiegenoot RKZVC. Door de zege plaatst de club uit Malden zich bij de laatste zestien van de districtsbeker en is het nog twee overwinningen van een plek in de voorronde van de landelijke KNVB Beker verwijderd.

Nadat doelman Joel Paijers van de thuisclub enkele malen goed wist te redden, kwam Juliana’31 halverwege de eerste helft toch op voorsprong dankzij een kopdoelpunt van Carlito de Zeeuw, de aanvaller in vorm. Na tien minuten in de tweede helft verdubbelde Rick Stuurwold de marge met een doeltreffende kopbal na een vrije trap , waarna De Zeeuw met zijn tweede treffer het bekerduel besliste: 2-3.

De zege op RKZVC was de tweede overwinning van de roodgele formatie uit Malden in een onderling duel. Eerder dit seizoen werd het in de Vierde divisie 2-0 voor Juliana’31 in Malden. Na een moeizame competitiestart is het team van de vertrekkende trainer Ton Kosterman al vanaf 11 december ongeslagen in de competitie met vijf zeges op rij.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |